Vine campania electorală

Politicienii noştri au impresia că ni se spală creierul.

Ponta promite majorarea pensiilor şi salariilor bugetarilor. De câte ori n-am auzit asta? de fiecare dată. Şi da, se vor majora unele pensii anul acesta, ca şi unele salarii dar ceea ce se dă acum se va lua înzecit în următorii ani lipsiţi de campanii electorale. Iar ministrul de finante „încearcă şi ea săraca” – ăsta e citat de la premier să ne lămurească de nişte lucruri foarte complicate.

Băsescu recomandă depolitizarea ANAF. Cine te-a împidedicat neicuşorule s-o faci în 9 ani de mandat? Că doar ai fost un preşedinte jucător, nu? Lăsaţi profesioniştii să-şi facă treaba. Zău? Care sunt profesioniştii ăia? Că profesioniştii adevăraţi sunt departe iar cei care vin înapoi sunt fie pile de pile, fie proşti cu şcoală care nu-şi găsesc un loc niciunde. Că de, la nenorociţii ăia de capitalişti trebuie să dai dovada capacităţii tale, nu merge altfel. Parcă îmi aduc aminte de cei 10000 de specialişti.

Crin, mă amuză. E ca un copil care şi-a luat jucăriile şi acum face pe nebunul. Da,da şi nu,nu de câteva ori, ca un papagal care atât a învăţat. Cred că nu ştie de care parte să se ataşeze.

Da, io, simplu cetăţean nu pot să nu mă întreb cu cine naiba votez? Votez? Politicienii noştri ne cred proşti, uituci, masă amorfă care poate fi împinsă oriunde cu o găleată şi-un kil de ulei. Aşa e. Să nu uităm că 45% din populaţie trăieşte la sat şi nici nu are prea multă carte. Asta e. Ţara te vrea prost.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s